Kommunikationspraktikant til Turistsamarbejdet Kystlandet

Elsker du oplevelser? Har du fingeren på den digitale puls? Er du god til at kommunikere, og har du lyst til at skabe og formidle gode historier til talrige målgrupper?

Så er du måske vores nye praktikant i Turistsamarbejdet Kystlandet i efteråret 2019.

Vi dækker over tre stærke brands fra FÆNGSLET i Horsens: VisitHorsens, VisitOdder og MeetingHorsens.

Her er oplevelsen altid i centrum

Kystlandet samler turismen i Horsens og Odder i én fælles og stærk organisation med alt fra kulturoplevelser og pulserende byliv til ø-hop, det smukkeste stykke af Gudenåen og en af Østkystens bedste badestrande.

Vi skaber vækst ved at tiltrække og fastholde turister og gæster, og vores direkte platforme er bl.a. tre hjemmesider, apps, trykte turistguides, 150+ interaktive touchskærme, citymaps og meget andet.

Hvad kan du bidrage med?

Som praktikant er du med til alle faglige og sociale aktiviteter på lige fod med kollegerne.

Hver dag byder på nye udfordringer. Dine opgaver kan fx være fortællinger om områdets attraktioner og seværdigheder, herunder museer, spisesteder og gårdbutikker, artikler, toplister, Facebook- og Instagram-posts, strategier for efterårs- og juleferien, planlægning af partnermøder og events, markedsføring, nyhedsbreve, opdatering af touchskærme og trykt materiale og meget, meget andet.

Vi skal have nye hjemmesider i 2019, så her vil du få rig mulighed for stort ansvar og masser af erfaring.

Du vil selvfølgelig blive sat grundigt ind i alle opgaverne.

Gennem brugen af data måler vi vores indsatser – og forbedrer dem hele tiden. Ligeledes forsyner vi vores samarbejdspartnere med analysen af denne data, så også de har mulighed for at udvikle og kvalificere deres indsatser på turismeområdet. Det kan fx være digitale besøgstal på hjemmeside og touchskærme.

Du vil derfor også komme til at hjælpe den dataansvarlige med relevant research og gennemgang af alt fra overnatningstal til turisternes besøgsadfærd, der kan hjælpe os med at blive endnu bedre.

Desuden vil der også være en række mindre administrative opgaver – for hos os hjælper vi hinanden.

Vi drømmer om, at du:

  • er i gang med en videregående uddannelse – gerne kandidaten – inden for kommunikation, markedsføring eller anden relevant uddannelse
  • har lysten til at lære, kan lide at arbejde hurtigt og elsker at fordybe dig i en opgave
  • skriver flydende og fejlfrit dansk – stærk i retstavning og grammatik
  • tænker kreativt og visuelt og formidler med et stærkt fokus på målgruppen
  • synes, det er spændende at håndtere data, grave tal frem og analysere på dem
  • gerne har erfaring med at kommunikere på sociale medier eller en ustyrlig lyst til at lære det – vi er på Facebook, Instagram og LinkedIn
  • kan navigere i en hverdag, hvor det nogle gange går stærkt
  • har det engagement og drive, der skal til for at få Kystlandets mange budskaber ud over rampen
  • er samvittighedsfuld, følger op og har fokus på at overholde interne og eksterne aftaler.

Det vil være en fordel, hvis du har digitalt flair og færdigheder inden for smartphone-fotografering til SoMe, video- og billedredigering, men så er det mest af alt, fordi du får rig lejlighed til at prøve det af i praksis 🙂

Det får du hos os!

Kan du matche ovenstående, tilbyder vi til gengæld et spændende praktikforløb i Turistsamarbejdet Kystlandet, hvor du får mulighed for at sætte dit teoretiske fundament i spil og prøve kræfter med mange forskelligartede opgaver inden for kommunikation og markedsføring.

Du bliver en del af et lille team på fire medarbejdere og en turistchef, der spiller på en meget stor bane. Vi arbejder dedikeret med en bred palet af opgaver, hvor løsningerne tilsammen skal skabe vækst i turismen og fantastiske oplevelser for gæster og turister i Horsens og Odder.

Tonen er uformel, og du får en arbejdsdag, hvor der er gang i meget og masser af grin og udfordringer. Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsvilkår med store muligheder for at arbejde selvstændigt og tanke op både fagligt og socialt.

Arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen med opstart 1. august 2019.

Vi betaler alle dine udgifter til offentlig transport eller brændstof til og fra arbejde. Praktikken er ulønnet og foregår i unikke rammer på FÆNGSLET i Horsens.

Sådan kommer du med på holdet

Vil du vide mere om praktikantstillingen, er du velkommen til at kontakte praktikantvejleder Lars Haslev på telefon 8177 1817 eller mail lars@kystlandet.dk.

Kunne du tænke dig at blive praktikant hos os, så send en ansøgning, hvor du fortæller om dig selv, hvad du kan tilbyde, og hvordan du vil løse opgaverne. Hvis du kan, må du gerne sende et eksempel på noget, du har lavet – enten som PDF eller link.

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig.