Kommunikationspraktikant til Turistsamarbejdet Kystlandet

Er du i gang med en videregående uddannelse og interesseret i turisme? Synes du, det er fedt at skrive? Har du fingeren på den digitale puls? Er du god til at kommunikere, og har du lyst til at skabe og formidle gode turismeoplevelser?

Så er du måske vores nye praktikant i Turistsamarbejdet Kystlandet.

Hvem er vi?

Kystlandet samler turismen i Horsens og Odder i én fælles og stærk organisation med alt fra kultur og pulserende byliv til flot natur, det smukkeste stykke af Gudenåen og en af Østkystens bedste badestrande.

Gennem de to brands VisitHorsens og VisitOdder hjælper vi en lang række lokale erhvervspartnere med at udvikle området og skabe vækst og aktivitet. Målet er at tiltrække flere gæster, der opholder sig længere, bruger flere penge og kommer igen.

MeetingHorsens rådgiver og sparrer med arrangører af møder, kongresser, konferencer eller messer og går gerne ind fra begyndelsen og bistår med idégenerering, konceptudvikling samt booking, billettering og salg af tillægsydelser.

Vi har hjemme på FÆNGSLET i Horsens.

Jobbet

Som praktikant er du med til alle faglige og sociale aktiviteter på lige fod med kollegerne.

Dine opgaver kan fx være produkttekster på web om områdets attraktioner og seværdigheder, artikler, toplister, Facebook- og Instagram-posts, planlægning og eksekvering af partnermøder og events, markedsføring, nyhedsbreve, opdatering af infoskærme og trykt materiale.

Du vil selvfølgelig blive sat grundigt ind i alle opgaverne.

Gennem brugen af data måler vi vores indsatser – og forbedrer dem hele tiden. Ligeledes forsyner vi vores samarbejdspartnere med analysen af denne data, så også de har mulighed for at udvikle og kvalificere deres indsatser på turismeområdet.

Du vil derfor også komme til at hjælpe den dataansvarlige med relevant research og gennemgang af alt fra overnatningstal til turisternes besøgsadfærd, der kan hjælpe os med at blive endnu bedre.

Desuden vil der også være en række mindre administrative opgaver – for hos os hjælper vi hinanden.

Vi er på udkig efter en praktikant, der:

  • er i gang med kandidaten på en videregående uddannelse inden for kommunikation, markedsføring eller anden relevant uddannelse
  • har lysten til at lære og elsker at fordybe sig i en opgave
  • skriver flydende og fejlfrit dansk – stærk i retstavning og grammatik
  • tænker kreativt og visuelt og formidler med et stærkt fokus på målgruppen
  • synes, det er spændende at håndtere data, grave tal frem og analysere på dem
  • gerne har erfaring med at kommunikere på sociale medier eller en ustyrlig lyst til at lære det – vi er på Facebook, Instagram og LinkedIn
  • kan navigere i en hverdag, hvor det nogle gange går stærkt
  • har det engagement og drive, der skal til for at få Kystlandets mange budskaber ud over rampen.

De personlige egenskaber er vigtige for os. Du skal være struktureret og kunne fange fejl, inden materialer forlader huset. Vi forventer, at du er en udpræget teamplayer, som stræber mod at løse udfordringer i fællesskab, men selvfølgelig også kan arbejde selvstændigt med ansvar for egne opgaver.

Samtidig er du samvittighedsfuld, følger op og har generelt fokus på at overholde de aftaler, vi indgår internt og eksternt. Det vil også være en fordel, hvis du har digitalt flair og færdigheder inden for fotografering til SoMe, video- og billedredigering, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

Kan du matche ovenstående, tilbyder vi til gengæld et spændende praktikforløb i Turistsamarbejdet Kystlandet, hvor du får mulighed for at sætte dit teoretiske fundament i spil og prøve kræfter med mange forskelligartede opgaver inden for kommunikation og markedsføring.

Du bliver en del af et lille team på fire medarbejdere og en turistchef, der spiller på en meget stor bane. Vi arbejder dedikeret med en bred palet af opgaver, hvor løsningerne tilsammen skal skabe vækst i turismen og fantastiske oplevelser for gæster og turister i Horsens og Odder.

Tonen er uformel, og du får en arbejdsdag, hvor der er gang i meget og masser af grin og udfordringer. Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsvilkår med store muligheder for at arbejde selvstændigt og tanke op både fagligt og socialt.

Arbejdstiden er ca. 37 timer om ugen, alt efter hvordan det passer med dit studie. Gerne i ca. fem-seks måneder.

Praktikken er ulønnet og foregår i unikke rammer på FÆNGSLET i Horsens.

Vi betaler dine udgifter til offentlig transport eller brændstof til og fra arbejde.

Bliv en af os

Vil du vide mere om praktikantstillingen, er du velkommen til at kontakte turistchef Helle Rosenberg på telefon 2876 7335 eller mail helle@kystlandet.dk.

Synes du, det lyder spændende, så send straks en ansøgning til turistchef Helle Rosenberg på mail, hvor du fortæller, hvad du kan tilbyde os, og hvordan du vil løse opgaverne. Hvis du kan, må du gerne vedhæfte et eksempel på noget, du har lavet – enten som PDF eller link.

Vi glæder os til at høre fra dig!